A2: Afsluiting afrit (22) Sint Michielsgestel richting Eindhoven door werkzaamheden; 20-22 oktober

Nieuwsbericht

A2: Afsluiting afrit (22) Sint Michielsgestel richting Eindhoven door werkzaamheden; 20-22 oktober

Gepubliceerd op: 12 oktober 2017- Laatste update: 12 oktober 2017 17:26 uur

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 20 oktober 21.00 uur tot zondag 22 oktober 12.00 uur onderhoud uit aan afrit (22) Sint Michielsgestel van de A2 komende vanuit Utrecht richting Eindhoven. Hierdoor is de afrit tijdelijk afgesloten.

Daarnaast zijn er minder rijstroken beschikbaar ter hoogte van de afsluiting op de A2 komende vanuit Utrecht in de richting van Eindhoven. Weggebruikers dienen door omleiding en verminderde beschikbare rijstroken rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting

Van vrijdag 20 oktober 21.00 uur tot zondag 22 oktober 12.00 uur is de A2 afrit (22) Sint Michielsgestel komende vanuit Utrecht richting Eindhoven afgesloten.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2017 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).