Weekendafsluiting A28 tussen knooppunt Rijnsweerd en Den Dolder in beide richtingen; 18-21 augustus 2017

Nieuwsbericht

Weekendafsluiting A28 tussen knooppunt Rijnsweerd en Den Dolder in beide richtingen; 18-21 augustus 2017

Gepubliceerd op: 14 augustus 2017- Laatste update: 14 augustus 2017 09:26 uur

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 18 augustus 21.00 uur tot maandag 21 augustus 05.00 uur werkzaamheden uit aan de asfaltdeklaag en voegovergangen van het viaduct Wildschehoek op de A28 tussen Utrecht-De Uithof (2) en Den Dolder (3).

In verband met deze onderhoudswerkzaamheden is de A28 tussen knooppunt Rijnsweerd en Den Dolder (3) in bovengenoemd weekend in beide richtingen afgesloten. Ook alle verbindingswegen vanuit knooppunt Rijnsweerd richting Amersfoort en enkele op- en afritten op de A28 zijn afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Richting Amersfoort:

  • A28 tussen knooppunt Rijnsweerd en Den Dolder/Zeist-Oost (3)
  • Alle verbindingswegen vanuit knooppunt Rijnsweerd richting Amersfoort
  • Oprit Utrecht-De Uithof/De Bilt/Zeist (2)
  • Afrit Utrecht-De Uithof/De Bilt/Zeist (2)
  • Afrit Den Dolder/Zeist-Oost (3)

Verkeer vanuit Utrecht richting Groningen, Apeldoorn en Amersfoort wordt omgeleid vanaf knooppunt Rijnsweerd via de A27 en de A1. Verkeer vanuit Utrecht richting Den Dolder en Soesterberg wordt vanaf knooppunt Rijnsweerd omgeleid via de N237.

Richting Utrecht

  • A28 tussen Den Dolder/Zeist (3) en Utrecht- De Uithof/De Bilt (2)
  • Oprit Den Dolder/Zeist (3)
  • Afrit Utrecht – De Uithof/De Bilt (2)

Verkeer Verkeer vanuit Zwolle en Apeldoorn richting Utrecht wordt vanaf knooppunt Hoevelaken omgeleid via de A1 en de A27. Verkeer vanuit Amersfoort richting Utrecht wordt vanaf Den Dolder/ Zeist (3) omgeleid via de N238, N237 en N412.

Het UMC Utrecht en P+R De Uithof zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar via afzonderlijk aangegeven omleidingsroutes. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Werkzaamheden afgerond

De A28 tussen Utrecht-De Uithof (2) en Den Dolder (3) was al eerder een weekend afgesloten voor werkzaamheden aan het asfalt en de voegovergangen, namelijk van 21 tot 24 juli. Na afronding van de weekendwerkzaamheden van 18 tot 21 augustus zijn de werkzaamheden aan viaduct Wildschehoek gereed. Na voltooiing van de weekendwerkzaamheden van 18 tot 21 augustus zijn de werkzaamheden aan viaduct Wildschehoek afgerond.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina Geplande werkzaamheden, op de projectpagina A6, A7, A27, A2, A12, A28 en N50: onderhoud wegen Midden-Nederland of bel met het informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002.

Onderliggende pagina's