Nieuwe route naar Sauna Swoll

Nieuwsbericht

Nieuwe route naar Sauna Swoll

Gepubliceerd op: 08 mei 2017- Laatste update: 08 mei 2017 10:14 uur

Bezoekers van Sauna Swoll nemen sinds woensdag 10 mei een andere route. Reden is dat er midden op de huidige toegangsweg een viaduct komt voor de nieuwe N35, waardoor deze route niet meer te gebruiken is.

In de oude situatie sloegen bezoekers van Sauna Swoll af bij de verkeerslichten in Wijthmen. Vervolgens gingen ze linksaf richting Café Restaurant De Mol, waarna ze op de toegangsweg van de sauna terecht kwamen. In de nieuwe situatie – die sinds 10 mei van kracht is – slaan de bezoekers nog steeds af bij de verkeerslichten in Wijthmen. Vervolgens gaan ze rechtsaf en komen ze via een tijdelijke weg uit op de nieuwe parallelweg die hen naar de sauna leidt. Aannemer Heijmans geeft de nieuwe route met borden aan. Vaste bezoekers van de sauna zijn door Sauna Swoll al geïnformeerd over de nieuwe route.

Onderliggende pagina's