Werkzaamheden bij Enschede-West: omleidingen tijdens meivakantie

Nieuwsbericht

Werkzaamheden bij Enschede-West: omleidingen tijdens meivakantie

Gepubliceerd op: 21 april 2017- Laatste update: 21 april 2017 09:31 uur

Tot eind mei werkt Noaber18 in opdracht van Rijkswaterstaat aan de realisatie van de aansluiting N18/N35. Het werk omvat een nieuwe toerit naar de A35 richting Duitsland en een nieuwe afrit vanuit Hengelo. Daarnaast wordt het viaduct over de A35 aangepast.

In verband met de werkzaamheden moet het verkeer vooral in de nachtelijke uren rekening houden met minder of versmalde rijstroken, het ontbreken van vluchtstroken, gewijzigde verkeerssituaties en gewijzigde maximumsnelheden. Tijdens de meivakantie (van zaterdagnacht 22 april tot zondagochtend 7 mei) is tussen de af- en oprit Enschede-West in de richting van Duitsland maar 1 rijstrook beschikbaar voor het verkeer.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en eventuele omleidingsroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld. Op momenten met aangepaste maximumsnelheden zal extra gecontroleerd worden op snelheidsovertredingen.

Meer informatie

Meer informatie over het werk aan de N18 vindt u op de projectpagina N18: Varsseveld - Enschede.

Onderliggende pagina's