A58-A4: werkzaamheden ter hoogte van knooppunt Markiezaat (in beide richtingen) 21-23 april 2017

Nieuwsbericht

A58-A4: werkzaamheden ter hoogte van knooppunt Markiezaat (in beide richtingen) 21-23 april 2017

Gepubliceerd op: 12 april 2017- Laatste update: 12 april 2017 15:35 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A58-A4 ter hoogte van knooppunt Markiezaat. Hierdoor is van vrijdag 21 april 21.00 uur tot zaterdag 22 april 09.00 uur de A58-A4 vanaf oprit (31) Rilland tot afrit (30) Hoogerheide in de richting van Bergen op Zoom afgesloten voor al het verkeer.

Tegelijkertijd is de verbindingsweg A4 ter hoogte van knooppunt Markiezaat komende vanuit Antwerpen richting Bergen op Zoom tijdelijk afgesloten. Evenals verzorgingsplaats Het Rak langs de A58-A4 komende vanuit Vlissingen in de richting van Bergen op Zoom. Daarnaast is van zaterdag 22 april 21.00 uur tot zondag 23 april 09.00 uur de A4 vanaf oprit (30) Hoogerheide tot knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen en Antwerpen afgesloten voor al het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen

Van vrijdag 21 april 21.00 uur tot zaterdag 22 april 09.00 uur vinden de volgende afsluitingen plaats:

  • A58-A4 oprit (31) Rilland tot afrit (30) Hoogerheide in de richting van Bergen op Zoom
  • Verbindingsweg A4 ter hoogte van knooppunt Markiezaat komende vanuit Antwerpen naar A4 in de richting van Bergen op Zoom
  • Verzorgingsplaats Het Rak langs de A58-A4 komende vanuit Vlissingen in de richting van Bergen op Zoom

Van zaterdag 22 april 21.00 tot zondag 23 april 09.00 uur vindt de volgende afsluiting plaats:

  • A4 vanaf oprit (30) Hoogerheide tot knooppunt Markiezaat in de richting van Vlissingen en Antwerpen

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2016 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's