A50: werkzaamheden tussen oprit (14) Zeeland en knooppunt Paalgraven (richting Nijmegen); 28-29 april

Nieuwsbericht

A50: werkzaamheden tussen oprit (14) Zeeland en knooppunt Paalgraven (richting Nijmegen); 28-29 april

Gepubliceerd op: 21 april 2017- Laatste update: 21 april 2017 08:40 uur

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 28 april 21.00 uur tot zaterdag 29 april 09.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt van de A50 in de richting van Nijmegen. Hierdoor is de A50 vanaf oprit (14) Zeeland tot knooppunt Paalgraven in de richting Nijmegen tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Hierdoor zijn oprit (14) Zeeland en oprit (15) Nistelrode naar de A50 in de richting van Nijmegen eveneens afgesloten. Evenals afrit (15) Nistelrode komende vanuit Eindhoven. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen A50 (richting Nijmegen)

Vrijdag 28 april 21.00 uur tot zaterdag 29 april 09.00 uur:

  • A50 tussen oprit (14) Zeeland en knooppunt Paalgraven richting Nijmegen¬†
  • Oprit (14) Zeeland richting Nijmegen¬†
  • Oprit (15) Nistelrode naar de A50 richting Nijmegen¬†
  • Afrit (15) Nistelrode komende vanuit Eindhoven

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2017 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Onderliggende pagina's