Dinsdag verkeershinder A27 Gorinchem richting Utrecht door gesloten spitsstrook

Nieuwsbericht

Dinsdag verkeershinder A27 Gorinchem richting Utrecht door gesloten spitsstrook

Gepubliceerd op: 13 februari 2017- Laatste update: 13 februari 2017 22:50 uur

Rijkswaterstaat waarschuwt weggebruikers voor vertraging op de A27 van Breda richting Utrecht. Vanwege schade aan het asfalt blijft de spitsstrook tussen Gorinchem en Noordeloos dinsdag vanuit veiligheidsoverwegingen gesloten. Hierdoor zijn slechts twee rijstroken beschikbaar voor het verkeer.

Rijkswaterstaat doet er alles aan om de spitsstrook zo snel mogelijk weer open te stellen. De herstelwerkzaamheden starten dinsdag na de avondspits. Naar verwachting zijn alle rijstroken woensdag voor het begin van de ochtendspits weer beschikbaar voor het verkeer. Rijkswaterstaat roept weggebruikers op om de actuele verkeersinformatie te volgen en waar mogelijk buiten de spits te reizen.

Onderliggende pagina's