Rijkswaterstaat publiceert meest recente editie inkoopplanningNieuw: Pagina

Nieuwsbericht

Rijkswaterstaat publiceert meest recente editie inkoopplanning

Gepubliceerd op: 02 februari 2017- Laatste update: 02 februari 2017 17:25 uur

Rijkswaterstaat publiceert regelmatig de voorgenomen werkzaamheden en aanbestedingen op haar website. Hiermee komt Rijkswaterstaat tegemoet aan de wens van de markt om zo vroeg mogelijk op de hoogte te worden gebracht van eventueel relevante ontwikkelingen en plannen.

Marktpartijen kunnen dan hierop anticiperen. Rijkswaterstaat streeft ernaar om 3 keer per jaar een geactualiseerde versie van de inkoopplanning te publiceren. 

De meest recente editie is nu beschikbaar. Naast de gehele inkoopplanning in Excel is de planning ook per inkoopdomein als pdf beschikbaar. De inkoopplanning bevat de voorgenomen opdrachten, de actuele aanbestedingen vindt u op TenderNed.

Onderliggende pagina's