Onderhoudswerkzaamheden A77 tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens hervat

Nieuwsbericht

Onderhoudswerkzaamheden A77 tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens hervat

Gepubliceerd op: 28 februari 2017- Laatste update: 28 februari 2017 14:55 uur

De onderhoudswerkzaamheden aan de A77 tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens worden vanaf 18 maart 2017 hervat. Ze werden in november stilgelegd in verband met te lage temperaturen door het vroege invallen van de winter.

Werkzaamheden voorjaar 2017

Tussen 18 maart en eind juni worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd in beide rijrichtingen van de A77 tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens. Er blijft altijd minimaal 1 rijstrook per rijrichting open voor het verkeer. Op enkele momenten worden toe- of afritten kort afgesloten, het verkeer wordt dan omgeleid. Daarnaast geldt er een snelheidsbeperking van 70 km/h. Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd van enkele minuten. Gele borden en mobiele tekstwagens ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Breedtetransport

Tussen 18 maart en eind juni kan er een beperking zijn voor breedtetransport op de A77. Hiervoor verwijzen we voor de actuele informatie naar de Digitale Kaart Wegwerkzaamheden van de RDW.

Werkzaamheden A77

De werkzaamheden zijn onderdeel van het integraal groot onderhoud van de A77. Het gaat om onderhoud aan het wegdek, bruggen en viaducten.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Bel met de gratis informatielijn: 0800-8002.

Onderliggende pagina's