Inloopavond op 30 november over verbreding N35 Zwolle - Wijthmen drukbezocht

Nieuwsbericht

Inloopavond op 30 november over verbreding N35 Zwolle - Wijthmen drukbezocht

Gepubliceerd op: 06 februari 2017- Laatste update: 06 februari 2017 13:04 uur

Rijkswaterstaat en aannemer Heijmans hebben op 30 november 2016 een inloopavond georganiseerd over de verbreding van de N35 tussen Zwolle en Wijthmen. Een terugblik op deze drukbezochte avond.

Meer dan 150 bezoekers heeft Aart van Beuzekom, omgevingsmanager bij Rijkswaterstaat, geteld tijdens de inloopavond van 30 november. 'Een goede opkomst', beaamt hij. 'Maar ergens hadden we dat ook wel verwacht. De laatste informatieavond die we hebben georganiseerd, vond plaats in februari 2014. Best wel een tijd geleden dus. Gezien het feit dat de inloopavond van 30 november ook meteen de aftrap vormde van de realisatiefase van het project is zo'n hoge opkomst dus niet zo'n verrassing.'

Vragen

Tijdens de informatieavond kregen de aanwezige medewerkers van Rijkswaterstaat en aannemer Heijmans de nodige vragen. Een deel van de vragen ging over het Tracébesluit dat op 7 september 2016 onherroepelijk werd verklaard. 'Er waren best nog wat mensen die wilden weten hoe de weg eruitziet na de verbreding', vertelt Van Beuzekom. 'Ook waren er vragen over de geluidssituatie na de werkzaamheden en de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden. Daarnaast hebben sommige mensen ons gevraagd iets te doen aan het sluipverkeer. Uiteraard hebben we ons best gedaan om al deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.'

Blaren

Ook de gemeente Zwolle was aanwezig op de inloopavond. Medewerkers van de gemeente hebben uitleg gegeven over de fietsbrug bij de Oldeneelallee en over de archeologische vondsten. 'Ook zij hebben zich de blaren op de tong gepraat.' Van Beuzekom vertelt dat er tijdens de avond ook 32 schriftelijke vragen zijn gesteld. 'Deze mensen hebben inmiddels allemaal een antwoord op hun vraag gehad.'De volgende inloopavond vindt plaats op maandag 3 april bij Café Restaurant De Mol . 'Gezien de belangstelling voor de inloopavond van 30 november hebben we dan vast weer een hoge opkomst!'

Onderliggende pagina's