Agenda evenementen en marktconsultaties maart

Nieuwsbericht

Agenda evenementen en marktconsultaties maart

Gepubliceerd op: 23 februari 2017- Laatste update: 23 februari 2017 09:02 uur

Rijkswaterstaat gaat graag in gesprek met de zakelijke markt. Daarom zijn we steeds vaker te zien op beurzen en evenementen. Daarnaast organiseren we diverse marktconsultaties. Wat er in maart te doen is, leest u in dit artikel.

Beheer en Onderhoud van Infrastructuur

Steeds meer organisaties zien de voordelen van assetmanagement. Het Nederlands Instituut voor de Bouw organiseert een symposium om deze werkwijze een stapje verder te brengen. Nu staat vooral techniek centraal, maar ook de kwaliteit en de eindgebruiker worden steeds belangrijker. Sprekers van provincies, Gasunie en TNO laten aan de hand van praktische voorbeelden zien hoe assetmanagement nog beter kan. 

Marktverkenning Geo-informatie en GIS-dienstverlening

In 2018 loopt de huidige raamovereenkomst Geo-informatie af. Om de nieuwe aanbesteding zo goed mogelijk in de steigers te zetten, vraagt Rijkswaterstaat de markt om mee te denken. Het gaat dan om advies over de scope, de indeling en de samenwerking. U kunt zich inschrijven via TenderNed.

Automotive Week 2017

Wie zich bezighoudt met Smart Mobility kan eind maart terecht op de Automotive Week 2017. Onder het thema ‘Where Smart Mobility meets Traffic’ gaan overheid, bedrijfsleven en kennisinstituten met elkaar in gesprek over het faciliteren van het verkeer van de toekomst. 

RailTech Europe

De treinindustrie verzamelt zich tussen 28 en 30 maart op de 11e editie van RailTech Europe. Conferenties, workshops en een uitgebreide tentoonstelling staan dit jaar op het programma. Rijkswaterstaat organiseert, samen met gastheer ProRail, verschillende kennissessies over duurzaamheid, innovatie en de Marktvisie.

Volledige agenda

Bekijk de pagina Beurzen en evenementen voor een compleet agendaoverzicht. Op de pagina Marktconsultaties vindt u meer informatie over geplande marktconsultaties.

Onderliggende pagina's