Gebiedsinformatiemarkt 16 juni vernieuwen aansluiting A16/N3

Nieuwsbericht

Gebiedsinformatiemarkt 16 juni vernieuwen aansluiting A16/N3

Gepubliceerd op: 14 juni 2016- Laatste update: 14 juni 2016 12:09 uur

Rijkswaterstaat organiseert samen met de gemeente Dordrecht op donderdag 16 juni de derde Gebiedsinformatiemarkt Westelijke Dordtse Oever.

Verkeerssimulatie en duurzaamheid centraal

Bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden zijn van harte welkom tussen 17.00 en 20.00 uur in het Postillion Hotel aan de Rijksstraatweg 30 in Dordrecht.

Bezoekers kunnen zich laten informeren over alle activiteiten, plannen en procedures voor het nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein op de Dordtse Kil IV en de aansluiting A16/N3. Rijkswaterstaat laat met een simulatie zien hoe het verkeer straks doorstroomt op de nieuwe aansluiting A16/N3, die het gebied zal ontsluiten. Wat is de invloed van het aanleggen van een kwartklaverblad, hoe kunnen wachtrijen voorkomen worden en hoeveel invloed heeft de extra rijstrook? Ook het Waterschap Hollandse Delta is van de partij met informatie over de dijkversterking langs de Dordtsche Kil. Het Havenbedrijf Rotterdam zoomt in op de ontwikkelingen in de Zeehaven. Voorts zijn ook de ondernemersverenigingen aanwezig.

Dit keer is er speciale aandacht voor duurzaamheid in het gebied. Wat betekent duurzaamheid voor het nieuw te ontwikkelen Dordtse Kil IV? En welke duurzame projecten zijn er bijvoorbeeld op Dordtse Kil I, II en Amstelwijck-West? Op de gebiedsinformatiemarkt Westelijke Dordtse Oever, kunt u uw vragen stellen en informatie krijgen over de inspraak.

Elk moment binnenlopen

Publiek kan op elk moment langskomen. Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op de website van Westelijke Dordtse Oever. Meer informatie over het project is te vinden op de projectpagina A16/N3: vernieuwen aansluiting.

Onderliggende pagina's