Tekstgrootte

Inloggen

Omschrijving

Met een RWS-account kan een geautoriseerde gebruiker inloggen door gebruikersnaam en password in te voeren en op de knop Login te drukken. De logingegevens kunnen worden bewaard, hierdoor hoeft bij toekomstig gebruik van de applicatie niet meer ingelogd te worden.

Actie

1. Druk op Inloggen om login te activeren.
  2. Vul gebruikersnaam en wachtwoord (RWS-account) in.
  3. Vink automatisch inloggen aan om de volgende keer gebruikersnaam en wachtwoord niet in te hoeven voeren.
  4. Vink Default kaartinstellingen inladen aan om de applicatie op te starten met de standaard kaartlagen.
  5. De login wordt bevestigd, druk op OK om de applicatie te starten.