Werkzaamheden

A4: tussen Tholen en Bergen op Zoom-Noord ’s nachts dicht; 17 - 18 november 2023

Gepubliceerd op: 10 november 2023, 13.01 uur - Laatste update: 16 november 2023, 13.18 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A4. Hierdoor is de A4 tussen oprit Tholen (26) en afrit Bergen op Zoom-Noord (27) richting Bergen op Zoom/Antwerpen afgesloten.

In verband met de weersverwachting worden onderstaande werkzaamheden uitgevoerd van vrijdag 17 november 19.00 uur tot zaterdag 18 november 07.00 uur. 

Dit betekent ook dat niet alle geplande werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Deze werkzaamheden worden op een later moment alsnog uitgevoerd.

Houd rekening met omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluiting A4

De A4 is dicht tussen oprit Tholen (26) en afrit Bergen op Zoom-Noord (27) richting Bergen op Zoom/Antwerpen van vrijdag 17 november 19.00 tot zaterdag 18 november 07.00 uur.

Hinder op uw route?

Zoek op route of wegnummer

Omleidingsroutes A4

Gele borden geven plaatselijk informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud A4

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het gaat om onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie A4

Heeft u vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden, neem dan contact met ons op.