Nieuwsbericht

Online webinar Vitale medewerkers door actieve mobiliteit

Gepubliceerd op: 12 oktober 2023, 13.37 uur

A12 Slim Reizen en Gaon Reizen organiseren op maandag 30 oktober 2023 een lunchwebinar voor werkgevers over het bevorderen van de vitaliteit van medewerkers door het stimuleren van actieve mobiliteit.

Het webinar is online te volgen en begint om 12.15 uur. Werkgevers kunnen zich gratis aanmelden.

Vitaler en productiever

Uit onderzoek blijkt dat regelmatig bewegende medewerkers zich vitaler voelen en daardoor productiever zijn. Fietsen naar het werk is een laagdrempelige manier om te ontspannen en stress te verminderen. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers de fiets kiezen als vervoermiddel naar het werk? En nog belangrijker, hoe kun je ervoor zorgen dat ze deze gezonde gewoonte blijven volhouden?

Ervaringen

Tijdens het webinar deelt Jordi Doornebosch van Achterhoek in Beweging zijn inzichten voor meer vitale medewerkers. Hij geeft tips en adviezen om actieve mobiliteit te bevorderen en medewerkers te stimuleren om voor de fiets te kiezen. Rick Kleinhesselink, adviseur Vitaliteit van het Graafschap College, deelt vervolgens de ervaringen uit zijn organisatie.

Gratis

De online webinar is gratis. Aanmelden kan via de website A12 Slim Reizen.

Initiatief

Deze online inspiratiesessie is een initiatief van A12 Slim Reizen en het platform Goan. In het project A12 Slim Reizen werken het bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen uit De Liemers en Arnhem samen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio. Dit doen zij door reizigers en bedrijven te stimuleren om anders te reizen op het traject A12 Arnhem-Duitse grens.

Het project A12 Slim Reizen is onderdeel van Slim & Schoon Onderweg, het regionale programma voor een schonere en beter bereikbare regio.

Het platform Goan biedt werkgevers, werknemers, inwoners en bezoekers in de Achterhoek kansen om in alle vrijheid door de Achterhoek te reizen. Gaon wil de economische aantrekkingskracht van de regio versterken door de bereikbaarheid duurzaam te verbeteren en de maatschappelijke effecten van mobiliteit te beperken door bedrijven te helpen in te spelen op andere vormen van mobiliteit.