Werkzaamheden

Plaatsing hoogtebegrenzers John Frostbrug; 25 - 27 juni 2023

Gepubliceerd op: 16 juni 2023, 14.09 uur - Laatste update: 15 januari 2024, 14.32 uur

Rijkswaterstaat voert de laatste werkzaamheden uit in het kader van het groot onderhoud aan de John Frostbrug. Een van deze werkzaamheden is de plaatsing van hoogtebegrenzers bij de voet- en fietsenpaden van de brug.

Deze hoogtebegrenzers zorgen ervoor dat gemotoriseerd verkeer niet over de voet- en fietspaden van de brug kan rijden. Deze onderdelen van de brug zijn namelijk niet geschikt voor gemotoriseerd verkeer.

Werkzaamheden John Frostbrug

De werkzaamheden vinden plaats van zondag 25 juni 19.00 uur tot maandagochtend 26 juni 2023 aan de westzijde van de brug. En van maandag 26 juni 19.00 uur tot dinsdagochtend 27 juni 2023 aan de oostzijde van de brug.

Gemotoriseerde verkeer over de brug ondervindt nauwelijks hinder van de werkzaamheden. Fietsers worden tijdelijk omgeleid over het voetpad. Verkeersregelaars zijn aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Herstellen fietspad John Frostbrug

Na de plaatsing van de hoogtebegrenzers wordt in de zomer van 2023 nog de hobbel in het fietspad hersteld, waarna alle resterende werkzaamheden zijn voltooid.

Dank aan alle betrokkenen

Rijkswaterstaat en de gemeente Arnhem bedanken alle betrokkenen voor hun geduld en begrip voor de werkzaamheden en de hinder.

Groot onderhoud John Frostbrug

In 2022 heeft er groot onderhoud plaatsgevonden aan de Frostbrug in Arnhem. De werkzaamheden aan de brug bestonden uit het repareren van het betondek, het asfalteren van de rijbanen, het vernieuwen van de voegovergangen en het schilderen van specifieke delen van de brug. 

Tijdens dit groot onderhoud voerde de Gemeente Arnhem ook andere werkzaamheden uit in de omgeving van de brug.