Werkzaamheden

A1: Nachtelijke verkeershinder Amersfoort ter hoogte van knooppunt Hoevelaken; 10 - 11 september 2021

Gepubliceerd op: 9 september 2021, 13.31 uur

Rijkswaterstaat gaat een kabel onder de snelweg A1 bij Amersfoort, ter hoogte van knooppunt Hoevelaken, herstellen. Een boring is hiervoor nodig. De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 10 september 21.00 tot zaterdag 11 september 07.00 uur 2021.

Door deze werkzaamheden is er een afsluiting ter hoogte van knooppunt Hoevelaken, een paar verbindingswegen vanuit de snelweg A28 en de parallelbaan van de A1 vanuit Amersfoort richting Hilversum/Amsterdam. Weggebruikers richting Amersfoort-Noord moeten rekening houden met afsluitingen en omleidingen. De extra reistijd kan oplopen tot 10 minuten.

Weggebruikers richting Hilversum/Amsterdam moeten ook rekening houden met afsluitingen en omleidingen. De reistijd voor hun kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen en omleidingen

10 september 21.00 tot 11 september 07.00 uur 2021

  • In knooppunt Hoevelaken zijn de verbindingswegen A28 vanuit Zwolle en Utrecht naar A1 richting Hilversum/Amsterdam afgesloten.

Er is een omleiding van het verkeer richting Amersfoort-Noord via het onderliggend wegennet. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen. De extra reistijd kan oplopen tot ongeveer 10 minuten.

Er is ook een omleiding voor het verkeer richting Hilversum/Amsterdam via de A28 richting Utrecht, om bij knooppunt Rijnsweerd de A27 op te gaan richting Hilversum/Amsterdam. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen. De extra reistijd kan oplopen tot ongeveer 30 minuten.

10 september 23.00 tot 11 september 07.00 uur 2021

  • Er is een afsluiting van de parallelbaan van de A1 vanuit Apeldoorn richting Hilversum/Amsterdam, ter hoogte van knooppunt Hoevelaken.

Voor het verkeer richting Amersfoort-Noord is er een omleiding via het onderliggend wegennet. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen. De extra reistijd kan oplopen tot ongeveer 10 minuten.

Er is ook een omleiding voor het verkeer richting Hilversum/Amsterdam via A28 richting Utrecht, om bij knooppunt Rijnsweerd de A27 op te gaan richting Hilversum/Amsterdam. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen. De extra reistijd kan oplopen tot ongeveer 30 minuten.

Hulpdiensten kunnen bij spoed met gepaste snelheid het werkvak passeren.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Door onverwachte situaties kan er uitstel van de werkzaamheden zijn.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina Geplande werkzaamheden. Of bel met het informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002.