05 Solliciteren

Solliciteren

Wil jij werken bij Rijkswaterstaat? Solliciteer op vacatures via de website van Werken voor Nederland of stuur een open sollicitatie.

Alle vacatures van Rijkswaterstaat

Alle vacatures bij Rijkswaterstaat staan op de vacaturewebsite van de Rijksoverheid: WerkenvoorNederland. Daar kun je direct digitaal solliciteren.

Procedure

Na het versturen van je sollicitatie, krijg je binnen een week een ontvangstbevestiging. In de tussentijd beoordelen de werving- en selectieadviseurs van Rijkswaterstaat je sollicitatie. 

De sollicitatieprocedure bestaat meestal uit 2 gespreksrondes. Voor bepaalde functies moet je aanvullend een assessment of een (psychologische) test doen. Als je de procedure succesvol doorloopt, volgt het arbeidsvoorwaardengesprek en een aanbod.

Open sollicitatie

Is er nu geen vacature die je aanspreekt, maar wil je wel graag bij Rijkswaterstaat werken? Dan kun je ook een open sollicitatie sturen. Kijk op de pagina Ontmoet onze collega’s om te zien of je aan een van de profielen voldoet. Is dit het geval, stuur dan je motivatie en cv naar ons via het contactformulier. Motiveer duidelijk welke functie je aanspreekt en waarom we voor jou moeten kiezen.

Stuur door