Rijkswaterstaat traineeprogramma

Rijkswaterstaat traineeprogramma

Asfalt dat fluistert of duurzame energie opwekt. Smart mobility met de inzet van drones, radar, wifi en gps. Innovatieve systemen die zoet en zout water van elkaar gescheiden houden. Bij Rijkswaterstaat krijg je de kans om als trainee te werken aan de mooiste en meest prestigieuze infrastructurele projecten. En werk je mee aan de veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid van Nederland.

Rijkswaterstaat Traineefilm

(Een uitgestrekt landschap vanuit de lucht. Beeldtekst: Werk samen met de beste specialisten. Achter een strand liggen duinen. Beeldtekst: Aan het Nederland van morgen.) RUSTIGE MUZIEK TOT HET EIND VAN DE FILM (Een bootje neemt een schip op sleeptouw. Beeldtekst: Met de nieuwste innovaties. Bij de mooiste organisatie van Nederland. Van meerdere windturbines draaien de wieken rond.) (Beeldtekst: Dat is het traineeship bij Rijkswaterstaat. En jij bent alvast uitgenodigd op 19 december. Door een bosrijk gebied loopt een snelweg. Beeldtekst: Voor de informatieavond in Utrecht.) (Auto's rijden over een weg met meerdere rijstroken. Beeldtekst: Meld je snel aan.) (Het Nederlandse wapenschild met daarnaast: Rijkswaterstaat. Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het beeld wordt geel met wit. Beeldtekst: Ben jij de trainee die Nederland verder brengt? Meld je snel aan voor de informatieavond op 19 december. Een productie van Rijkswaterstaat. Copyright 2016.)

Aanmelden informatieavonden

Meld je aan voor de informatie-avonden op 19 december 2016 en 12 januari 2017 bij Rijkswaterstaat in Utrecht. Tijdens deze middag/avond vertellen we je alles over het traineeship bij Rijkswaterstaat en kan je deelnemen aan verschillende workshops. Start 16.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
Tijdens deze avonden kan je deelnemen aan verschillende workshops. Aanmelden kan via het aanmeldformulier informatieavonden traineeship Rijkswaterstaat.

Workshops december/januari Vorige Volgende

Het programma

Je traineeship gaat van start op 1 april 2017 en duurt 1,5 jaar. Ieder half jaar vervul je een andere functie en werk je aan een opdracht. Denk aan een traineeopdracht in vitale assets, industriële automatisering, tunnels, smart mobility, hoogwaterbescherming, contractbeheer, innovatie en duurzaamheidsmaatregelen.
Opdrachten kunnen eigenlijk alle werkvelden en processen van Rijkswaterstaat betreffen. Voor je eerste half jaar als trainee maken wij een match tussen een opdracht, je belangstelling en je studieachtergrond. Het netwerk dat je hierbij opbouwt, zet je vervolgens samen met je begeleider in bij het vinden van een geschikte 2e en 3e opdracht.

Profiel

  • Maximaal 3 jaar werkervaring en uiterlijk maart 2017 een bachelor of master op zak, in ICT, (civiele) techniek, duurzaamheid en milieu inkoop, water- of verkeersmanagement.
  • (Aantoonbaar) Interesse in het werkveld van Rijkswaterstaat.
  • Je bent bereid om op verschillende plekken in Nederland te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Als trainee start je in schaal 10.0, dus met een salaris van € 2519,- bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Gerelateerde onderwerpen